donderdag 17 juli 2014

Zuid Afrika - Met het hele gezin!

Zuid-Afrika is een heel toegankelijk land om samen met uw kinderen te bezoeken, ongeacht de leeftijd. Een verre reis met het gezin is juist in dit gebied erg prettig, omdat je geen last van een jetlag hebt.  

Tijdens onze studiereizen door Zuid-Afrika kijken we ook door de ogen van ouders en zijn we op zoek naar de ideale lodges en excursies voor gezinnen. 

Met het samenstellen van rondreizen houden we rekening met het reistempo, de route en vermijden eventuele malariagebieden. Daarnaast zijn er op verschillende plaatsen hele leuke en bijzondere excursies in te plannen. 

Een aantal van onze favorieten:
*Wanneer u een bezoek aan Oudtshoorn brengt, ga dan langs een van de vele struisvogelboerderijen. De meeste boerderijen hebben voor toeristen een programma waarbij u de vogels kunt aanraken en de kuikentjes kunt knuffelen. 

*Breng een bezoek aan een olifantenopvang en maakt een ritje op de rug van een olifant. Dit kan in Addo Elephant en Hazyview. 
* Om een bezoek aan de wijnvelden ook voor de kinderen interessant te maken gaat u samen met de mountainbike op pad en fietst u door de prachtige wijnvelden. Of wordt het een picknick met het gezin?
*De safari's zijn voor de kinderen één grote dierentuin. Verschillende lodges hebben speciale kinderprogramma’s waarbij de rangers getraind zijn om alles ook voor de kids goed uitleggen!
* En nog veel meer: een canopytour (zipline), raften, quad rijden of een segway tour! 


Wij vertellen u graag meer en delen onze tips & tricks graag met u! 

Monique, Cindy, Irma en Jorine

p.s. Per 1 oktober bent u wel verplicht om een geboorteakte van uw kind op zak te hebben! Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Zuid-Afrika heeft de immigratiewetten aangescherpt. Een belangrijke verandering in deze wetswijziging is de nieuwe plicht voor reizende ouders met minderjarige kinderen om in het bezit te zijn van een origineel geboorteakte van hun kinderen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten